Na Táboře narážíme novinku z Líšeňského pivovaru. Sládek Jirka Čejka připravil Oatmeal Ale, tedy Ale s použitím ovesných vloček, který se hodí na celovečerní popíjení. Dominikánská zase nabídne světlé výčepní ze Zámeckého pivovaru Frýdlant. Další změny budou následovat.
TAP MENU – Dominikánská 11
1/ Albrecht – Světlé výčepní 10% EPM
2/ Líšeňský pivovar – Černé – 13% EPM
3/ Clock – Hektor – Světlé výčepní 10% EPM
4/ Hendrych – Apollo Porter – Porter 14% EPM
5/ Mazák – Brown Ale – A.B.A. 12% EPM
6/ Pivečka – I´m Single…Centennial – Single Hop Ale 13% EPM
7/ SQBRU – Hopo Sapiens – A.I.P.A. 14% EPM
TAP MENU – Tábor 25
1/ Primátor – Nefiltr. ležák 11% EPM
2/ Kocour – Světlý ležák 12% EPM
3/ Falkenštejn – A.P.A. 13% EPM
4/ Primátor – Weizenbier 13% EPM
5/ Líšeňský pivovar – Oatmeal Ale 13% EPM
6/ Mazák – Coffee Stout 12% EPM