Dnes se nám objevují změny na tapmenu v obou pubech. Tábor nabízí náš Brewniverse Red I.P.A. Pan Kotvička, nově i I.P.A. Dingo z pivovaru Nomád, Stout Nebožtík z pivovaru Chříč – Propolis z. s. a nakonec i parádní ležák z pivovaru Cvikov. Na Dominikánské jsme zase narazili velice hořký I.P.A. Rapír z Frýdlantu.
TAP MENU – Dominikánská 11:
1/ Pivečka – Ležáček – Světlý ležák – 12 % EPM
2/ Pivečka – Cascade IPA – I.P.A. – 15 % EPM
3/ Repete – British Golden Ale – 12 % EPM
3/ Malešov – Märzen – 13 % EPM
4/ Antoš – Crystal I.P.A.- 14 % EPM
5/ Raven – Sour Cherry – Berliner Weisse s višněmi – 9 % EPM
6/ Albrecht – Rapír – I.P.A. – 16 % EPM
TAP MENU – Tábor 25:
1/ Primátor – Nefiltrovaný ležák – 11% EPM
2/ Cvikov – Světlý ležák – 12% EPM
3/ Chříč – Nebožtík – Stout – 13% EPM
4/ Nomád – Dingo – Aussie I.P.A. – 15% EPM
5/ Brewniverse – Pan Kotvička – Red I.P.A. 14% EPM
6/ Albrecht – Anna – A.P.A. 14% EPM