Začneme se dvěma změnami, tentokrát na Táboře. Tam se na řadu dostává tmavý speciál z pivovaru Kout na Šumavě na spodňácký kohout a Klášterní I.P.A. Benedikt z Břevnovského klášterního pivovaru sv. Vojtěcha za ejly. Dominikánská změní meníčko v průběhu večera.
TAP MENU – Dominikánská 11
1/ Pivečka – Ležáček – Světlý ležák 12% EPM
2/ Albert – Červený trolejbus – Polotmavý ležák 11% EPM
3/ Líšeňský pivovar – Eliška – Vídeňský ležák 14% EPM
4/ Brewniverse – Ponožky v sandálech – B.P.A. 12% EPM
5/ Chomout – Up Ale – Blondie – A.B.A. 11% EPM
6/ Permon – Ekuanot – Cryo Hop Ale – 13% EPM
7/ Schneider Weisse – Meine Hopfenweisse – W.D.B. 18% EPM
TAP MENU – Tábor 25
1/ Primátor – Nefiltr. ležák 11% EPM
2/ Kout na Šumavě – Tmavý speciál 14% EPM
3/ Permon – Hopper Admiral – Single Hop Ale 15% EPM
4/ Pivečka – I´m single…Centennial – Single Hop Ale 13% EPM
5/ Břevnov – Klášterní I.P.A. – I.P.A. 15% EPM
6/ Velický Bombarďák – Enigma – Single Hop Ale 12% EPM