Dominikánská nově naráží desítku chmelenou chmelem SAAZ z Velického Bombarďáka, lehký Ale Early Evening z Krkonošského Medvěda Vrchlabí vhodný na celovečerní popíjení, nebo řádně nachmelený I.P.A. od lítačky Kočovný Kozi. Na Táboře zase nastupuje Bohemian Pale Ale z pivovaru Antoš ze Slaného.
TAP MENU – Dominikánská 11
1/ Velický bombarďák – SAAZ – Světlé výčepní 10% EPM
2/ Břevnov – Tmavý ležák – 11% EPM
3/ Holendr – Světlý ležák 12% EPM
4/ Krkonosšký medvěď – Early Evening Ale – A.P.A. 11% EPM
5/ Brewniverse – Jolana – Red Rye I.P.A. 14% EPM
6/ Kočovný Kozi – I.P.A. 14% EPM
7/ Berhet – Kaliber – A.I.P.A. 15% EPM
TAP MENU – Tábor 25
1/ Primátor – Nefiltorvaný ležák 11% EPM
2/ Hladov – Světlé výčepní 10% EPM
3/ Krkonošský medvěd – Hibiscus – Weizenbock 16% EPM
4/ Zichovec – I.P.A. 15% EPM
5/ Mazák – Coffee Stout 12% EPM
6/ Antoš – Bohemian Pale Ale 12%EPM