Na výčepu je nově světlý kvasnicový speciál z Hanušovic – Holba 13°. Jedná se o poctivou třináctku s extraktem okolo 13,5 %, která je vydatně chmelena českými odrůdami chmele. To znamená, že když ji dostanete čerstvě načepovanou, tak bude mít teplotu kolem 8°C, bude se vyznačovat vysokou hořkostí a pitelností. Když před vámi chvíli postojí a stihne se ohřát o dva, tři stupně, v chuti se projeví plnost a sladovost na úkor chmelové hořkosti. V tom případě dobře zahřeje na cestu sychravým počasím. Dalším novým pivem je Kamenická Kaple. Jantarový speciál s medem, mimo jiné chmelený odrůdou Citra, která pivu dodává ve spojení s medem nový a neotřelý rozměr chuti.
Právě máme na čepu:
1 Houppe 16°
belgický ale (Brasserie de L’Échasse, Namur, Belgie)
Belgian Strong Ale
2 Konrad 20°
tmavý speciál (pivovar Vratislavice)
Imperial Porter
3 Holba 13°
světlý speciál (pivovar Holba, Hanušovice)
Bohemian Lager
4 Kamenická Kaple 14°
medový speciál (pivovar Továrna, Slaný)
Honey Lager
5 Benedict 12°
nefiltrovaný světlý ležák (Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha)
Unfiltered Pale Lager
6 Falkenštejn Tmavý speciál 14°
(Křinický Pivovar Falkenštejn – Brauhaus Falkenstein)
Dark Lager