Dnes na čepu tato piva:
SPRING IPA 14° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
EPM 14, 6,3 % alkoholu, slady: moravský, vídeňský, mnichovský, karamelový; chmely: Bravo, Amarillo, Simcoe.
ZIMNÍ VAROVÁNÍ IPA 15° z Kočovného pivovaru Albert.
HLADOV 11° z Rodinného pivovaru Pospíchalovi v Hladově.
ALBRECHT 12° ze Zámeckého pivovaru Albrecht ve Frýdlantu.
Silnější ze spodně kvašených Albrechtů, k jehož chmelení byl použit jen žatecký poloraný červeňák. Avšak jeho dávka byla výrazně navýšena. V sypání byl užit 100% český světlý slad, který pivu dává jeho zlatavou barvu, typickou pro české ležáky. Pivo zraje v ležáckém tanku až dva měsíce a ke spotřebiteli je expedováno bez filtrace.
Autor receptu: Pavel Palouš Styl: Pale Czech Premium Lager Zákonná kategorie: světlý spodně kvašený ležák Slad: český světlý Chmel: Žatecký poloraný červeňák EPM: 12%. Obsah alkoholu: 5,0%obj. IBU: 40 EBC: 12.
ZÁVIŠ 12° z Měšťanského pivovaru Polička.