Dnes na čepu tato piva:
OATMEAL STOUT 16° z Radničního pivovaru Jihlava.
Nefiltrovaný, nepasterovaný, svrchně kvašený speciál. Sušší pivo s kávovou dochutí a hořkou koncovkou, velmi tmavé barvy s hustou sametovou pěnou.
Pivní styl: speciální tmavé
Obsah alkoholu: 6,8%
Hořkost: 23% IBU
EPM: 16° plato
Barva:80 EBC
Sládek: Jára Dorážka
Složení: lahodná jihlavská voda, plzeňský, mnichovský, karamelový a barvící slad, ovesné vločky chmely Premiant a Fuggle, pivovarské kvasnice
vaření: podzim (listopad)
BBESKYDSKÉ ŽITO Amber Rye Ipa 13° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
EPM 13, 5,8 % alkoholu, slady: Žitné a ječné; chmely: ŽPČ, Experimental.
ALBRECHT 12° ze Zámeckého pivovaru Frýdlant.
Silnější ze spodně kvašených Albrechtů, k jehož chmelení byl použit jen žatecký poloraný červeňák. Avšak jeho dávka byla výrazně navýšena. V sypání byl užit 100% český světlý slad, který pivu dává jeho zlatavou barvu, typickou pro české ležáky. Pivo zraje v ležáckém tanku až dva měsíce a ke spotřebiteli je expedováno bez filtrace.
Autor receptu: Pavel Palouš Styl: Pale Czech Premium Lager Zákonná kategorie: světlý spodně kvašený ležák Slad: český světlý Chmel: Žatecký poloraný červeňák EPM: 12%. Obsah alkoholu: 5,0%obj. IBU: 40 EBC: 12.
ŽIŽKOV 11° z pivovaru Moravský Žižkov.
Nefiltrovaný světlý ležák, obsah alkoholu 4,4% obj.
ZÁVIŠ 12° z Měšťanského pivovaru Polička.