Dnes na čepu tato piva:
SINGLE HOP ALE „IDAHO 7“ 12° z Radničního pivovaru Jihlava.
Nová americká odrůda s aroma tropického ovoce, pomeranče a mandarinky.
TWIST American Red IPA 14° z Řemeslného pivovaru Clock Potštejn.
Načervenalá barva, nižší hustá pěna. Osvěžující aroma citrusových plodů a tropického ovoce. Středně plné sladové tělo, více prokvašené s nižším řízem. V hlavní roli americké chmely Citra a Centennial použité jak při chmelovaru, tak pro dry-hopping. Hořkost vyšší, ale vyvážená, ukrytá za výraznou chutí chmelů.
Legislativní typ: svrchně kvašené polotmavé speciální pivo, nefiltrované, nepasterizované.
Složení: voda, slad, upravený chmel.
Parametry: 14%EPM, 6,2%VOL., 22EBC, 60IBU.
ALBRECHT 12° ze Zámeckého pivovaru Frýdlant.
Tradiční český ležák vařený tradičním způsobem za použití pouze klasického plzeňského světlého sladu a žateckého poloraného Červeňáku. Po patřičné době dvou měsíců zrání v ležáckém sklepě pak může každý milovník pěnivého moku okusit skutečné tekuté zlato s krásným řízem, výraznější hořkostí a plným chlebnatým tělem. Samozřejmě se vší vydatností v té nejpřirozenější formě bez jakékoli finální úpravy v podobě filtrace či pasterizace.
Autor receptu: Pavel Palouš Styl: Pale Czech Premium Lager Zákonná kategorie: světlý spodně kvašený ležák Slad: český světlý Chmel: Žatecký poloraný červeňák EPM: 12%. Obsah alkoholu: 5,0%obj. IBU: 50 EBC: 13.
HLADOV 10° z Rodinného pivovaru Pospíchalovi v Hladově.
Ležák, nefiltrovaný a nepasterizovaný.
složení: pitná voda z vlastních zdrojů, ječný slad, žatecké chmely, kvasnice, obsah alkoholu: 5 %.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.