Pivnice Na Šrébráku 22.04.2017

Dnes na čepu tato piva:

SHERPA IPA 16° z Pivovaru Permon v Sokolově.
Svrchně kvašené pivo. Používají se originální americké chmely, nejvyšší kvality a slad přímo určený k výrobě piv typu PALE ALE. Pivo je chmeleno jak klasicky, tak dvojfázově za „studena“.
Nefiltrované a nepasterované pivo. Bez barviv sladidel a chemických přísad.
Vyrobeno klasickou technologií s otevřeným kvašením.
Složení: Pitná voda, 2 druhy sladů, 4 druhy amerických chmelů, pivovarské kvasinky.

BROWN ALE 12° z Radničního pivovaru Jihlava.
Výborně pitelné, lehké polotmavé svrchně kvašené pivo anglického typu.

BESKYDSKÝ Ležák 12° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
EPM 11, 4,8 % alkoholu, slady: moravský, karamelový; chmely: Premiant, ŽPČ.

ALBRECHT 11° ze Zámeckého pivovaru ve Frýdlantu.
Klasický český ležák, který je po minimálně měsíčním zrání v ležáckém sklepě rovnou stáčen do sudů a expedován. Tudíž se ke konzumentům dostává v nefiltrované podobě. Albrecht 11° je vařený pouze ze světlého českého sladu. Celkově vyvážené pivo, vybízející k dalšímu napití.
Autor receptu: Pavel Palouš Styl: czech pale lager, Zákonná kategorie: světlý ležák, nefiltrovaný, Slady: český světlý, Chmele: Nordbrauer, Žatecký poloraný červeňák, EPM: 11%, Obsah alkoholu: 4,5%, IBU: 35, EBC: 10.

ZÁVIŠ 12° z Měšťanského pivovaru Polička.