Dnes na čepu tato piva:
BLACK IPA 15° z Radničního pivovaru Jihlava.
IPA v tmavém vydání, suchá, voňavá a hořká. Chmely Nelson Sauvin, Amarillo, Chinook a Idaho 7.
SPRING IPA 14° z Beskydského pivovárku Ostravice.
Styl: svrchně kvašený speciál IPA
Alkohol: 6,3 % EPM: 14
Chmely: Bravo, Amarillo, Simcoe
Slady: plzeňský, vídeňský, mnichovský, karamelový
Voda: měkká beskydská voda
Spojením ječných sladů a chuťově vyjímečných oregonských chmelů vzniká naše Spring IPA.
FRANKIES 11° z minipivovaru Frankies Břeclav.
ALBRECHT 10° ze Zámeckého pivovaru Frýdlant.
Albrecht 10° je poctivá, a díky pečlivě vybrané skladbě sladů, na svou stupňovitost i překvapivě plná a krásně barevná desítka. Díky vyššímu prokvašení má navíc také slušný obsah alkoholu.Užijte si příjemně hořké pivo s plným tělem, výrazným aroma českých chmelů, a silnou pitelností, která neunaví.
Autor receptu: Pavel Palouš Styl: Light Pale Czech Lager Zákonná kategorie: světlé spodně kvašené výčepní pivo Slad: český světlý, mnichovský, karamelový Chmel: Žatecký poloraný červeňák, Sládek EPM: 10%. Obsah alkoholu: 4,0%obj. IBU: 25 EBC: 15.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.