Dnes na čepu tato piva:
Singl Hop Ale PEKKO 13° z pivovaru Mazák Dolní Bojanovice.
Další z řady Mazákových single hop „ejlů“. Tentokrát byl chmelený americkým chmelem Pekko. Tento chmel je charakteristický svým bylinným základem s tóny máty, jalovce a šalvěje. V pozadí pak najdeme dozvuky tropického ovoce.
Obsah alkoholu: 5,3 %
Hořkost: 40 IBU
Použité chmely: Pekko.
AK 47 11° APA z minipivovaru Nomád v Děčíně.
Název piva pochází z počátečních písmen chmelů, které byly použity, Agnus a Kazbek a odhadované hořkosti 47. Pivo má zlatou barvu a v aroma a chuti se střídá chmel, citrusové tóny a karamel. I český chmel dokáže udělat pořádný rachot.
Obsah alkoholu: 4,6%
Stupňovitost: 11,4%
Hořkost: 47 IBU
Složení: voda, ječný slad, chmel (Agnus, Kazbek), kvasinky.
KOCOUR 12° světlý ležák z pivovaru Kocour Varnsdorf.
Tradiční český ležák zlatavé barvy s vyváženě hořkou a lahodně plnou chutí, chmelovou vůní a bohatou pěnou.
HLADOV 10° světlé výčepní z Rodinného pivovaru Pospíchalovi.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru v Poličce.
Záviš z Falkenštejna patřil k rodu jihočeských Vítkovců. Byl milencem a později manželem Kunhuty, vdovy po Přemyslu Otakaru II. Jejich útočištěm se na krátký čas stal hrad Svojanov, ležící v lesích necelých 20 km od Poličky.
12° světlý ležák nesoucí jeho jméno je pivo zlatavé barvy, má jemný říz a plnost s citelným chmelovým aroma.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilce a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu. Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.