Dnes na čepu tato piva:
BESKYDSKÉ HOŘKÉ IPA 14° z Beskydského pivovárku Ostravice.
Styl: svrchně kvašený speciál IPA
Alkohol: 6,5 %
EPM: 14
Chmely: Amarillo, Citra
Slady: plzeňský, vídeňský, mnichovský, karamelový
Voda: měkká beskydská voda
Nezapomenutelná lahodně hořká chuť i vůně tohoto svrchně kvašeného pivního speciálu vychází z vyššího obsahu alkoholu a vydatného několikafázového chmelení.
UP ALE BLONDÝNA 11,5° z pivovaru Chomout v Olomouci.
Naše Blondýna je ztělesněným snem všech věčných studentů (a studentek). Zaručeně přírodní blond! Lehoučké, svěží a vysportované tělo! Ideální společnice pro horké letní večery, ale také skvělá holka do nepohody. Vězte tedy, že jedna vám určitě stačit nebude!
Parametry: 11,5° – 4.8 % obj. alk. – 30 IBU.
HLADOV 10° z Rodinného pivovaru Pospíchalovi v Hladově.
Výčepní pivo, nefiltrované a nepasterizované.
složení: pitná voda z vlastních zdrojů, ječný slad, žatecké
chmely, kvasnice, obsah alkoholu: 4 %
MEDVĚD 12° z pivovaru Krkonošský Medvěd Vrchlabí.
Spodně kvašené pivo, vařené klasickým tří-rmutovým postupem. Obsah alkoholu 4,9%obj.
Chmely: ŽPČ, Hallertau Blanc. Hořkost: 40 IBU. Kvasinky: Spodní (SafLager S-189)
Při výrobě našeho světlého ležáku vycházíme z léty ověřených tradičních postupů výroby piva českého tipu. Svou sytou zlatavou barvu pivo získává intenzivním vařením každého ze tří rmutů. Hořkost je intenzivní, nikoliv však ulpívající ani drsná, natožpak nepříjemná. Většina hořkých látek pochází totiž z Žateckého poloraného červeňáku, který tomuto pivu dává jemnou hořkost a intenzivní chmelové aroma. Jedná se o klasické české pivo plzeňského tipu, vyráběné s úctou k tradičním postupům výroby českého piva.
ZÁVIŠ 12° z Měšťanského pivovaru Polička.
Záviš z Falkenštejna patřil k rodu jihočeských Vítkovců. Byl milencem a později manželem Kunhuty, vdovy po Přemyslu Otakaru II. Jejich útočištěm se na krátký čas stal hrad Svojanov, ležící v lesích necelých 20 km od Poličky.
12° světlý ležák nesoucí jeho jméno je pivo zlatavé barvy, má jemný říz a plnost s citelným chmelovým aroma.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilce a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu. Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.
Typ piva: Světlý ležák.Průměrný EPM: 12,4 % iAlkohol: 5,5 % obj.