Dnes na čepu tato piva:
TWIST Ammerican Red IPA 14° z Řemeslného pivovaru Clock Potštejn.
Načervenalá barva, nižší hustá pěna. Osvěžující aroma citrusových plodů a tropického ovoce. Středně plné sladové tělo, více prokvašené s nižším řízem. V hlavní roli americké chmely Citra a Centennial použité jak při chmelovaru, tak pro dry-hopping. Hořkost vyšší, ale vyvážená, ukrytá za výraznou chutí chmelů.
Legislativní typ: svrchně kvašené polotmavé speciální pivo, nefiltrované, nepasterizované.
Složení: voda, slad, upravený chmel.
Parametry: 14%EPM, 6,2%VOL., 22EBC, 60IBU.
RED ALE 12° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
Styl: svrchně kvašený speciál ALE.
Alkohol: 5,1 % EPM: 12
Chmely: Premiant, Bravo, Cascade, Citra.
Slady: moravský, vídeňský, mnichovský, Carared, Caraaroma
Voda: čistá a měkká beskydská voda
Našemu svrchně kvašenému pivu Red Ale dodává specifickou chuť směs žateckých a oregonských chmelů ve spojení s několikanásobným chmelením.
MEDVĚD 12° světlý ležák z minipivovaru Krkonošský Medvěd Vrchlabí.
Spodně kvašené pivo, vařené klasickým tří-rmutovým postupem. Obsah alkoholu 4,9%obj.
Chmely:ŽPČ, Hallertau Blanc. Hořkost: 40 IBU. Kvasinky: Spodní (SafLager S-189)
Při výrobě našeho světlého ležáku vycházíme z léty ověřených tradičních postupů výroby piva českého tipu. Svou sytou zlatavou barvu pivo získává intenzivním vařením každého ze tří rmutů. Hořkost je intenzivní, nikoliv však ulpívající ani drsná, natožpak nepříjemná. Většina hořkých látek pochází totiž z Žateckého poloraného červeňáku, který tomuto pivu dává jemnou hořkost a intenzivní chmelové aroma. Jedná se o klasické české pivo plzeňského tipu, vyráběné s úctou k tradičním postupům výroby českého piva.
ŽIŽKOV 11° z minipivovaru Moravský Žižkov.
Nefiltrovaný světlý ležák, obsah alkoholu 4,4% obj.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.