Dnes na čepu tato piva:
GREPIS Fruit Ale 10,5° z pivovaru Frankies Břeclav.
Limetus, Grepis, Melounius, Jahodis… Od léta 2017 jsme začali experimentovat s přidáváním čerstvého ovoce do piva. Jedná se o svěží letní piva s obsahem alkoholu cca 4%. Nečekejte žádné sirupy, tresti ani limonády – používáme výhradně čerstvé ovoce: grepy, limetky, meruňky, jahody, žlutý meloun – prostě vše, co nám přijde pod ruku a co je zrovna k mání. Celé ovoce nakrájíme a rozmačkáme včetně kůry, dužiny a šťávy a přidáme do ležáckého tanku. Je to pecka. (pecky nepoužíváme)
KAMENICKÁ 10° z pivovaru Kamenice nad Lipou.
Kamenická 10 je spodně kvašené pivo Plzeňského typu uvařené tradiční technologií ze dvou druhů sladu, chmelené odrůdami Sládek a Premiant. Vyznačuje se zlatavou barvou, čistou vůní, plnou chutí a vyšší hořkostí. Pivo je nefiltrované a nepasterované. OBJ. ALK. 4,2 %,
EPM 10,50 %, BARVA 11 EBC, HOŘKOST 28 IBU.
BESKYDSKÝ LEŽÁK 12° z Beskydského pivovárku Ostravice.
Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru v Poličce.
Záviš z Falkenštejna patřil k rodu jihočeských Vítkovců. Byl milencem a později manželem Kunhuty, vdovy po Přemyslu Otakaru II. Jejich útočištěm se na krátký čas stal hrad Svojanov, ležící v lesích necelých 20 km od Poličky.
12° světlý ležák nesoucí jeho jméno je pivo zlatavé barvy, má jemný říz a plnost s citelným chmelovým aroma.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilce a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu. Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.