Dnes na čepu tato piva:
VALÁŠEK IPA 14° z minipivovaru Valášek ve Vsetíně.
Svrchně kvašené pivo typu ALE z originálních belgických kvasnic s ječným a žitným sladem.
Obsah akloholu: maximálně 6.4% objemu
Suroviny: ječný a žitný slad, český a belgický chmel, belgické kvasnice a kvalitní měkká voda ze Stanovnice.
UP-ALE 11° z pivovaru Chomout Olomouc.
Naše Blondýna je ztělesněným snem všech věčných studentů (a studentek). Zaručeně přírodní blond! Lehoučké, svěží a vysportované tělo! Ideální společnice pro horké letní večery, ale také skvělá holka do nepohody. Vězte tedy, že jedna vám určitě stačit nebude!
Parametry: 11,5° – 4.8 % obj. alk. – 30 IB.
BESKYDSKÝ LEŽÁK 12° z Beskydského pivovárku Ostravice.
Styl: světlý ležák
Alkohol: 4,8 %
EPM: 12
Chmely: Premiant, ŽPČ
Slady: plzeňský, karamelový
Voda: měkká beskydská voda
Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.
HEKTOR 10° z Řemeslného pivovaru Clock Potštejn.
Zlatá barva, bílá pěna. Vyvážené aroma sladu a žateckého chmele. Plnější sladové tělo, středně prokvašené s vyšším řízem. Střední hořkost s důrazem na extrakci příjemné chuti žateckého poloranného červeňáku. Velmi pitelná slabší verze českého ležáku vhodná k uhašení žízně.
Legislativní typ: spodně kvašené světlé výčepní pivo, nefiltrované, nepasterizované
Složení: voda, slad, upravený chmel
Parametry: 10%EPM, 4,0%VOL., 9EBC, 30IBU.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.