Dnes na čepu tato piva:
RUDOLPH APA 11° ze Zámeckého pivovaru Frýdlant.
Zajímavý světlý american pale ale se střední hořkostí, který zaujme netradičním květinovým aroma jasmínu s mírným podkladem z cukrové vaty. Unikátní je i skladbou sladů, kde jsme použili skvělý Imperial malt z produkce britských sladoven Sipmson, který dodává pivu mírně sušenkové aroma. Celkově se však nečekaně oproti vůni jedná spíše o sušší pivo, a to díky vyššímu prokvašení. Stává se z něj tak svěží, příjemně pitelné pivo s příjemným bonusem v podobě netradičního aroma.
BATERKA IPA 15° z pivovaru Volt Jablonec nad Nisou.
vrchně kvašené pivo typu India Pale ale. Hořkost tohoto piva je střední až vyšší s příjemným příjemně dozníváním na jazyku. Charakter pivu dodávají klasické americké chmelové odrůdy Cascade a Citra s chutí pomeranče a limetky. IBU 60. Pivo bylo oceněno na Jarní ceně českých sládků druhým místem.
KRKONOŠSKÝ MEDVĚD 12° z pivovaru Krkonošský medvěd Vrchlabí.
HLADOV 10° z Rodinného pivovaru Pospíchalovi v Hladově.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.