Vážení přátelé,
dnes na čepu tato piva:
BESKYDSKÉ HOŘKÉ IPA 14° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
EPM 14, 6,5 % alkoholu, slady pale ale, chmely: Amarillo, Cascade, Bravo, Citra.
PRIO-R 13° Radniční speciál.Jihlava.
Nefiltrované, nepasterované, spodně kvašený speciál (ležák). Pivo tmavé barvy s ‚plným tělem’, příjemnou pitelností a kávovou dochutí. Pivní styl: tmavý speciál,Obsah alkoholu: 5,1 % obj.,
EPM: 13° plato,Sládek: Jára Dorážka.Složení: lahodná jihlavská voda, slady – plzeňský, karamelový, barvící, pražený, chmely – Premiant, ŽPČ, pivovarské kvasnice.
KOCOUR 12° z pivovaru Kocour Varnsdorf.
Tradiční český ležák zlatavé barvy s vyváženě hořkou a lahodně plnou chutí, chmelovou vůní a bohatou pěnou.
ALBRECHT 11° ze Zámeckého pivovaru Albrecht ve Frýdlantu.
Klasický český ležák, který je po minimálně měsíčním zrání v ležáckém sklepě rovnou stáčen do sudů a expedován. Tudíž se ke konzumentům dostává v nefiltrované podobě. Albrecht 11° je vařený pouze ze světlého českého sladu. Celkově vyvážené pivo, vybízející k dalšímu napití.
Autor receptu: Pavel Palouš Styl: czech pale lager, Zákonná kategorie: světlý ležák, nefiltrovaný, Slady: český světlý, Chmele: Nordbrauer, Žatecký poloraný červeňák, EPM: 11%, Obsah alkoholu: 4,5%, IBU: 35, EBC: 10
ZÁVIŠ 12° z Měšťanského pivovaru Polička.