NUBEERBAR 03.01.2019

Dnes jsme pro vás připravili: PUMPKIN ALE 12° / NOVÁ SLADOVNA / ALK 5 % (PUMPKIN BEER) – kombinace belgických kvasnic a dýně Hokaido tvoří příjemné podzimní pivo, které si v těchto dnech užijete více než kdy jindy. Chmeleno pouze českými odrůdami chmelů – Premiantem a Žateckým poloraným červeňákem. EPM 12 %.

Složení: voda, slady (pale ale, žitný, mnichovský, karamelový, Caramunich), chmel (ŽPČ, Premiant), dýně Hokaido.

Bar NAPALMĚ 02.01.2019

Dnes na čepu:

Únětice 10 a 12
Matuška Desítka
Raven Drifter APA 12
Zhůrák/Raven HAY-Z-DAZE NEIPA 14
Permon P.I.P.A. IPA 14
Zhůřák Morový Doktor Black IPA 15
Trilobit Weizenbock 17
Matuška Tropical Raketa IPA 17
Zichovec Christmas Pudding Imperial Oatmeal Stout 20
Great Divide Yeti Imperial Stout 9,5 %
Cider Tátův sad
Mandarinková limonáda

Poctivej Výčep 31.12.2018

Silvestrovské výčepní menu:

Slavkov 12
Zichovec Sour Malina 12
Kamenice Imperial Stout 23
Mahr´s Bräu Kellerbier 12
Raven Sky APA 12

Večer bude Výčep praskat ve švech, tak dorazte „na jedno“ nebo pro pivo s sebou.

Pivní lokál Ostrý 31.12.2018

Akční nabídka:

– Radobyčice 10°, výčepní světlé
– Zwicklbier 11°, světlý ležák, Arcobräu
– Dobřanská Hvězda 12°, světlý ležák (v případě zájmu lze samospádem)
– Bock 16°, Nová Bystřice
– Scottish Heavy Ale 15°, Malešov

Stálá nabídka:

– Urhell 11°, světlý ležák, Aldersbacher
– Weissbier 12°, pšeničné, Aldersbacher

Pivnice Dno pytle 30.12.2018

Dnes budeme už jen dopíjet zásoby tak, aby na pípách ideálně nebylo přes svátky nic a mohlo se na nový rok začít zčerstva. Čerstvě na pípy dneska přistane jen IPL z Chotovin. Co k němu ještě z píp teče netuším, bo jsem ještě nepočítal škody po včerejším mejdanu.

Zítra a pozítří bude zavřeno a uvidíme se znovu druhého ledna.

Poctivej Výčep 30.12.2018

Dnes nás čeká dopití Rauchbieru, SQBRU a TNT a narazíme piva, které jsme si schovali na poslední dny v roce. 🙂

Na čepu:

Slavkov 12
Zichovec Sour Rapsberry 12
Kamenice Imperial Stout 23
Mahr´s Bräu Kellerbier 12
Permon In Hop We trust IPA 15

Pivovarský Klub 30.12.2018

Na Silvestra 31.12. a Nový rok 1.1. máme otevřeno jako obvykle, od 11:30 do 23:30. Na Nový rok vás zveme na fortelnou česnečku a tradiční novoroční čočku na kyselo. Čočku budeme podávat na tři způsoby – s uzeným masem, s paprikovou klobásou, nebo se sázenými vejci.