Bar NAPALMĚ 27.01.2016

Dnes na čepu :

Vimperský světlý ležák 11
Lobeč Ale 12
Únětický Masopustní speciál 16
Matuška Černá Raketa IPA 17
Schneider Weisse Tap 6 Unser Aventinus 18,5
CLOCK / FALKON Tripel Penetration Belgian Strong Ale 20
Točený jablečný cider Pan Jablíčko
Točená mandarinková limonáda

Pinta – pivní steakhouse 27.01.2016

16% Hibiscus – Ibiškový pšeničný speciál na jedné z našich píp

Svrchně kvašené pšeničné pivo obsahující výluh z Ibiškových květů. Obsah alkoholu: 6,8%obj.
Základem tohoto piva je pšeničný slad, který pivu dává hutné sladové tělo. Kvašením pomocí bavorského kmene kvasnic vznikla celá řada aromatických látek, které svým aroma připomínají banány, jablka a hřebíček. Ibiškový květ a citronová tráva navíc doplňují chuťový vjem o mírnou osvěžující aromatickou kyselinku, která se snoubí se sladkostí zbytkového extraktu a klasickým aroma bavorského pšeničného piva. Ibiškový květ navíc zabarvil toto pivo do růžově načervenalé barvy. Jedná se o lehce pitelné a osvěžující pivo, ochucené pouze pomocí přírodních přísad.

Poctivej Výčep 26.01.2016

Úterní pivečka na čepu ve Výčepu:
Hendrych H11 – světlý ležák
Clock E.S.B. 14 – english strong bitter
Kounice Sorachi Ace 15 – jednochmel, jednoslad
Falkon Zeppelin 11 – světlý Ale
Slavkov T.N.T. 14 – english pale Ale

Pivovarský Klub 26.01.2016

Právě máme na čepu/ On tap:

1. TORPEDO IPA 7,2% alk.
svrchně kvašené pivo(Sierra Nevada Brewing Co., USA)
US India pale ale

2. VIMPERSKÝ 7 SLADOVÝ SPECIÁL 17°
spodně kvašený polotmavý speciál(Šumavský Pivovar, Vimperk)
German style bock

3. KARAMELOVÝ SPECIÁL 13°
polotmavý speciální ležák(Pivovar Chotěboř)
Bohemian amber lager

4. BENEDICT ABBEY 17°
svrchně kvašené ale belgického typu(Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha, Praha)
Abbey ale

5. BENEDICT 12°
nefiltrovaný světlý ležák (Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha, Praha)
Unfiltered Pilsener style lager

6. MAISEL’S WEISSE 12°
svrchně kvašené pšeničné pivo (Brauerei Maisel’s Weisse, Bayeruth, BDR)
Weizen/Weiss bier

Pivní bar Blanická 25.01.2016

Další premiéra v Pivním BARU Blanická.

PŘÍŠOV 12°

„Naše pivečko pro Vás vaří a za kvalitu ručí sládek Honza Ilgner“

Naším hlavním produktem jsou ležáky plzeňského typu 11° a 12 °. Jsou vařeny dekokčním varním procesem. Chmeleny jsou celkem 3x chmely Premiant, Sládek a Žatecký poloraný červeňák. Hlavní kvašení probíhá na spilce v otevřených kádích asi týden. Dodžovány jsou nízké teploty jak při zakvašování, tak i při samotném průběhu hlavního kvašení. Pro kvašení našich piv používáme kvasinky kmene H. Dokvašování a zrání piva následně probíhá v ležáckých tancích při mírném přetlaku a teplotách blízkým 0 °C. Po 5 týdnech zrání je pivo připraveno a může se čepovat zákazníkům.

Naše pivo získalo na Prima Fresh Festivalu 2015 krásné druhé místo. Získání této ceny je pro nás velikým úspěchem, vizitkou naší práce a zároveň obrovský závazek do budoucnosti.