Krkonošská hospůdka 02.05.2016

Tak a je to tady – 90minut Na Godzinę 14° (Continuous Hopping IPA) Browar Reden Polsko, skvělá IPA, do které je v průběhu 90 minut systematicky přidáváno 7 druhů chmele. Poprvé tuto metodu chmelení použil pivovar DogfishHead, který si tím získal u lidí neskutečný úspěch. Metoda Continuous Hopping oproti běžnému chmelení zajistí pivu více šlechetnou hořkost i aroma. Je zde použita polská odruda chmele Cascade, listí Bergamotu a další vychytávky. Doplní ji Pazdrát 11° z Chříče. Bezva den přeji d.

Krkonošská hospůdka 20.04.2016

Dnes Bizon Čižice Art Ale #3 Citra s etiketou od norimberského umělce Kurta Neubauera je svrchně kvašené pivo chmelené americkým chmelem Citra, který je charakteristický svojí chutí a aroma po citrusech, zejména limetkou, citrony, grapefruity a dalším tropickým ovocem. 5,3 % obj., 13 % EPM a doplní ho skvělý Fabián 12° z Hostomic pod Brdy.