Máme ješte další soudky, čili Alois 11° Uhříněves a Bizon Pig Tail Equinox Country ALE 17° Čižice.
Krkonošská hospůdka | Strana 41
Krkonošská hospůdka 11.05.2016
Dnes novinka Alois 11° Pivovar Uhříněves a doplní ho Bizon Pig Tail Equinox Country ALE 17° Čižice. Bezva den.
Krkonošská hospůdka 10.05.2016
Dnes ještě včerejší menu, kdo má rád pálivé doražte, Permon se velmi povedl.
Krkonošská hospůdka 09.05.2016
Dnes další od Permona – Rawit Chilli IPA 16° (silnější svrchně kvašený speciál, při jehož várce byly použity chilli papričky odrůdy RAWIT (8,00 Kg) – na Scovilleova stupnici kolem 150 000 SHU pálivosti) a světlý ležák 11° z pivovaru Lužiny. Bezva den.
Krkonošská hospůdka 06.05.2016
Dnes ještě Chomout Single hop ALE 12° z Olomóce a světlá 11° z Lužin. Bezva víkend a na příští týden jsou připraveny další dobroty ,o) d
Krkonošská hospůdka 05.05.2016
Ještě jeden Poutník, dopije se IPA 14° z Malešova a k večeru Chomout Single Hop ALE 12° z Olomouce.
Krkonošská hospůdka 04.05.2016
Včera nám všichni pili ležáky, takže dnes budete mít ještě možnost ochutnat INDIAnaPOLISZ IPA 14° Reden a doplní ji Poutník 12° z Pelhřimova.
Krkonošská hospůdka 03.05.2016
90minut na Godzinę měla včera velký ohlas, ti kteří to nestihli mají možnost ještě dnes, mám další soudek, poté INDIAnaPOLISZ IPA 14° Browar Reden, dnes cca do 17 hod Pazdrát z Chříče, pak máme na přání Kryštofa 11° z Nové Paky a poté se vrátí na čep opět Pazdrát.
Krkonošská hospůdka 02.05.2016
Tak a je to tady – 90minut Na Godzinę 14° (Continuous Hopping IPA) Browar Reden Polsko, skvělá IPA, do které je v průběhu 90 minut systematicky přidáváno 7 druhů chmele. Poprvé tuto metodu chmelení použil pivovar DogfishHead, který si tím získal u lidí neskutečný úspěch. Metoda Continuous Hopping oproti běžnému chmelení zajistí pivu více šlechetnou hořkost i aroma. Je zde použita polská odruda chmele Cascade, listí Bergamotu a další vychytávky. Doplní ji Pazdrát 11° z Chříče. Bezva den přeji d.
Krkonošská hospůdka 29.04.2016
Dnes IPA 14° Malešov a Rebel 12° Havlíčkův Brod, omlouvám se všem pivochtivým, dnes možno pouze do 18hod, poté nám naběhne 50 lidí na oslavu narozenin. Přeju bezva víkend a příští týden se máte na co těšit, další novinky jsou již navezeny.
Krkonošská hospůdka 28.04.2016
Tak včera to teda byla jízda, vypilo se 9 sudů… což znamená, že dnes poslední ukořistěné sudy od Permona – Hopper Summit 15° a Rebel 12° z Havlíčkova Brodu.
Krkonošská hospůdka 27.04.2016
Dnes novinka, vlastně dvě, z daleka dorazil Syrovar 11° z Minipivovaru U Kolajů Syrovín a další ze série TOP 10 – Single Hop ALE Jarrylo 12° Radniční pivovar Jihlava.
Krkonošská hospůdka 26.04.2016
Ještě je kousek Summitu, poté Mazák Single Hop ALE 13° Centennial z Dolních Bojanovic a ještě soudek Trautenberka 11°.
Krkonošská hospůdka 25.04.2016
Dnes další dobrota od Permona, tentokrát Hopper Summit 15° a Trautenberk 11° z Malé Úpy.
Krkonošská hospůdka 22.04.2016
Dnes Mazák Single Hop ALE 13° Centennial Dolní Bojanovice a Rampušák 12° z Dobrušky. Příští týden opět další dobroty, hezký víkend přeju.
Krkonošská hospůdka 21.04.2016
Dnes si dáme ještě další soudky Citry od Bizona a Fabiána 12° z Hostomic pod Brdy.
Krkonošská hospůdka 20.04.2016
Dnes Bizon Čižice Art Ale #3 Citra s etiketou od norimberského umělce Kurta Neubauera je svrchně kvašené pivo chmelené americkým chmelem Citra, který je charakteristický svojí chutí a aroma po citrusech, zejména limetkou, citrony, grapefruity a dalším tropickým ovocem. 5,3 % obj., 13 % EPM a doplní ho skvělý Fabián 12° z Hostomic pod Brdy.
Krkonošská hospůdka 19.04.2016
Během odpoledne ještě včerejší menu, poté dobrůtka, Single Hop ALE 12° Galaxy – Radniční pivovar Jihlava.
Krkonošská hospůdka 18.04.2016
Dnes další pecka od Permona – Double IPA 17° (použity 4 druhy chmele – Amarillo , Cascade, Citra, Summit, silně chmelené za studena) a doplní ho Hubertus 12° z Kácova.
Krkonošská hospůdka 15.04.2016
Dnes Permon Summer ALE 10° a Poutník 12°. Hezký víkend a příští týden opět další dobroty.