Dneska máme obsazeno maximální počet 32 kohoutů a můžete na nich vyzkoušet pivo čepované mnoha způsoby:
CASK – na anglické ruční pípě máme White Stout od Pivovar Raven a Pivovar Chroust. Odkaz na historickou podobu stoutu (jako silného piva obecně) je skloubený s moderním chápáním stoutu (jako pivo s tóny kávy a čokolády). Díky čepování na principu pumpy má pivo nižší říz a výraznější chuť.
GRAVITY KEG – z německého samospádového soudku čepujeme Arcobräu Zwicklbier, světlou moderní interpretaci německého Kellerbieru. Pivo načepované přímo ze sudu má nižší říz, lehce vyšší teplotu a opět výraznější chuť.
NITRO – na speciálním kohoutu čepujeme dusíkem Sibeeria Craft Brewery Coco Chanel, porter s vanilkou a kokosem. Způsobem čepování získává pivo krémovou, jemnou strukturu pěny i piva. Způsob typický pro stout od Left Hand či Guinness.
VÝČEPNÍ PLYN – na většině ostatních kohoutů najdete obvyklý způsob čepování piva výčepním plynem. Z novinek na čepu doporučujeme zejména Schlenkerla Fastenbier – nakuřovaný festbier nebo kooperační maďarsko-české pivo od BREW YOUR MIND & Pivo Falkon Universum – NEIPA.
KEYKEG – Některá piva, zejména zahraniční, jsou plněna do patentovaných sudů KeyKeg. Tyto sudy jsou vlastně malé tanky na pivo – pivo je v pytli, který je stlačován z venku – pivo tak nikdy není vystaveno výčepnímu plynu, což výrazně prodlužuje jeho trvanlivost. Na čepu jsou v těchto sudech např. všechna piva Brouwerij de Molen nebo Nøgne Ø Det Kompromissløse Bryggeri A/S.