Suteren PUB 22.09.2016

Na čepu ve čtvrtek:

Chotěboř 12°
Moravský Žižkov 10°
Mazák extra hořká 11°
Antoš Miláček Pale Ale 12°

I dnes čerstvá várka vepřových žebírek, pečené kuřecí paličky se salátem Coleslav, nebo poctivá „Komínová“ klobása, dva druhy nakládaných hermelínů, kyselá treska, nebo pikantní masové koule v nálevu…dobrou chutˇ

Suteren PUB 01.09.2016

Dnes je tu opět čerstvá várka vepřových žebírek nebo domácích klobás a na čepu kromě stálic 12° Chotěboře a 10° Divočáka taky 11° Mazák Extra hořký nebo skvělá 13° Frank Appa z pivovaru Frankies.
Pěkný den ze Suterenu.

Suteren PUB 25.08.2016

Na dnešní den jsou na čepu:

11° Frankies ležák
12° Chotěboř
11° Kvasar Sumer APA
10° Moravský Žižkov

K zakousnutí pečená vepřová žebírka, kuřecí barbecue křídla nebo jehněčí klobása, z chutovek dva druhy nakládaných hermelínů, kyselé masové koule nebo treska s kořenovou zeleninou.
Pěkný den…

Suteren PUB 23.08.2016

Na dnešní den je tu jedna novinka na čepu v podobě vynikajícího „mazáckého“ ležáku Galaxy 11°.
Dále originální sentická svrchně kvašená Kvasar 11°
nebo Weizen 11° od Kočovných Kozí…
oblíbený Divočák z Moravského Žižkova 10° a nechybí ani 12° Chotěboř prémium.

Novinkou k zakousnutí je jehněčí klobása s hořčicí a křenem.
Pěkný den.

Suteren PUB 20.08.2016

Velký dík všem kteří přišli ochutnat včerejší pivní speciality pivovaru Kočovný Kozi, vypilo se toho dost a na dnes už zbyla pouze Weizen Kozi 11°, k níž přibude Divočák z Moravského Žižkova 10°, Mazák extra hořká 11° a opět se nám vrací Kvasar Sumer ALE 11°.