BarBar u nachmelené opice 17.11.2016

BarBar u nachmelené opice 17.11.2016

Naši BarBaři, dnes nově na čepu STERNBERG APA 12,3% EPM 🙂

Světlé, svrchně kvašené pivo, použité americké kvasnice, 12,3 % EPM, 5,2 % Alc., Barvy světlé s velmi lehce červeným nádechem (EBC 6), vůně je intenzivní květinová a jemně po tropickém ovoci (DH Cascade). Hořkost střední (IBU 35).

Dále na čepu:

Jesus Christ Suprstár 13,5% EPM
Démon polotmavý 13°
Nachmelená opice 11°
Nachmelená opice 12° SUN APA
Polička 11°

BarBar u nachmelené opice 11.11.2016

BarBar u nachmelené opice 11.11.2016

Naši BarBaři, dnes novinka na čepu. 🙂

JESUS CHRIST SUPRSTÁR
13,5% EPM – POLOTMAVÝ SVÁTEČNÍ SPECIÁL
Mimořádně vymazlené pivo, nádherně hořké. lehce aromatické, 3 slady, 3 chmely.
IBU: 50
EPM: 13.5%
Alkohol pouze 5.2%
P.S. Ta hořkost je návyková. 🙂
Pivovar : Selský pivovárek Kroměříž.

Dále na čepu:
DÉMON 13°
NACHMELENÁ OPICE 11°
NACHMELENÁ OPICE 12°
SUN APA
POLIČKA 11°
AC/DC BEER (V PLECHU)

Nachmelená opice i v láhvi!
JESUS CHRIST SUPRSTÁR 13,5% EPM – i v láhvi

BarBar u nachmelené opice 29.10.2016

BarBar u nachmelené opice 29.10.2016

Naši BarBaři, dnes nově na čepu lahodná NACHMELENÁ OPICE 12° SUN APA a speciál DÉMON 13° 🙂

Pivní speciál Démon byl připraven podle starých klášterních receptur mnichovské oblasti a navazuje tak na tradici, sahající až do roku 1420. Je charakteristický bohatým a vyváženým profilem chutí. Má příjemnou sladovou vůni a mírně nasládlou medovou chuť s jemnou hořkostí.
Polotmavé speciální pivo, obsah alkoholu 5,2 % obj., filtrované, speciál.
Pivovar : Vysoký Chlumec

BarBar u nachmelené opice 24.10.2016

BarBar u nachmelené opice 24.10.2016

Naši BarBaři, dnes na čepu „dušičkové pivo“ …PUMPKIN 15° ALE 🙂

PUMPKIN 15° ALE
Podzimní speciál vařený z dýně a magické směsi koření. Pivo, které vaříme při začátku sychravého podzimu a Vy si jej můžete vychutnat od půlky října až do období dušiček a Halloweenu. Krušnohor Pumpkin Ale je díky své chuti, připomínající ten nejlepší dýňový koláč, a vyššímu obsahu alkoholu ideálním společníkem do deštivých a chladných večerů.
Alk.: 6,2% obj.
Hořkost: IBU
Kvašení: Svrchní
Ochucení: Dýně
Filtrace: ne
Pasterace: ne
Pivovar Krušnohor – Kraslice

Další pivka:

Nachmelená opice 11°
Rebel 14° IPA
El dorado 12° APA
Polička 11°

BarBar u nachmelené opice 22.10.2016

BarBar u nachmelené opice 22.10.2016

Naši BarBaři :), dnes nově na čepu „dušičkové pivo“ …

PUMPKIN 15° ALE
Podzimní speciál vařený z dýně a magické směsi koření. Pivo, které vaříme při začátku sychravého podzimu a Vy si jej můžete vychutnat od půlky října až do období dušiček a Halloweenu. Krušnohor Pumpkin Ale je díky své chuti, připomínající ten nejlepší dýňový koláč, a vyššímu obsahu alkoholu ideálním společníkem do deštivých a chladných večerů.

Alk.: 6,2% obj.
Hořkost: IBU
Kvašení: Svrchní
Ochucení: Dýně
Filtrace: ne
Pasterace: ne
Pivovar Krušnohor – Kraslice

Další pivečka na čepu jsou na obrázku 🙂

BarBar u nachmelené opice 12.10.2016

BarBar u nachmelené opice 12.10.2016

Naši BarBaři 🙂 dnes nově na čepu El DORADO 12° APA:).

Světlé svrchně kvašené pivo. Na rozdíl od India Pale Ale má slabší stupňovitost, ale zachovává si vůni, chuť i hořkost typickou pro silnější verzi, takže je vhodná i na letní popíjení. Při výrobě jsme použili chmelovou odrůdu El Dorado, která pivu dává nejen jméno, ale i chuť.
Složení: voda, JEČNÝ slad, chmel.

Obsah alkoholu: 4,9% objemových
Pivní styl: American Pale Ale (APA)

Pivovar Nová Sladovna Opava.

BarBar u nachmelené opice 05.10.2016

BarBar u nachmelené opice 05.10.2016

Naši BarBaři, dnes jsme pro Vás připravili speciálek 🙂
VANĚK FERDINAND 12.4% EPM

Výroční ležák, vařený jen jednou do roka, vždy na výročí otevření pivovaru, 5.10.2013. Proč Vaněk Ferdinand? 5. 10. se narodil Václav Havel, a proto je pivo pojmenováno po jeho alter egu, Ferdinandu Vaňkovi.

Dále na čepu:
VANĚK FERDINAND 12.4% EPM
CZECH IPA 15°
KANEC 12°
NOSTALGIE 77 – 12°
NACHMELENÁ OPICE 13° HONEY ALE
NACHMELENÁ OPICE 11°
POLIČKA 11°

AC/DC BEER (V PLECHU)
Nachmelená opice i v láhvi!

ČEKÁ NA PÍPU:
EL DORADO 12° APA

BarBar u nachmelené opice 30.09.2016

BarBar u nachmelené opice 30.09.2016

BarBaři, naši opičáci navařili lahodné medové pivo od včelek z Albrechtic. 🙂 Máme i v láhvi!

NACHMELENÁ OPICE 13° HONEY ALE
Svrchně kvašený ALE s přídavkem poctivého medu. Med dodává pivu příjemnou sladkost a jemné aroma, které je doplněno citrusovými tóny amerických chmelů Citra a Centennial.
Obsah alkoholu 5,6 %, extrakt 13,4 %, hořkost 32IBU, barva 16 EBC, český bavorský karamel.
Pivovar Krnov.

Dnes na čepu:
NACHMELENÁ OPICE 13° HONEY ALE
CZECH IPA 15°
KANEC 12°
NOSTALGIE 77 – 12°
NACHMELENÁ OPICE 12° SUN APA
NACHMELENÁ OPICE 11°
POLIČKA 11°

AC/DC BEER (V PLECHU)
Nachmelená opice i v láhvi!

ČEKÁ NA PÍPU:
EL DORADO 12° APA

Přijďte ochutnat 🙂

BarBar u nachmelené opice 27.09.2016

BarBar u nachmelené opice 27.09.2016

Naši BarBaři, pro velký úspěch máme opět na čepu lahodnou CZECH IPA 15° – POLOTMAVÝ SPECIÁL :).

TOP DELIKATESA 2016!
CZECH INDIA PALE ALE – SVRCHNĚ KVAŠENÝ S VYSOKOU HOŘKOSTÍ A CHMELOVÝM AROMA VAŘENÝ PODLE ANGLICKÉ RECEPTURY.
VYROBENÉ VÝHRADNĚ Z ČESKÝCH SUROVIN, NEFILTROVANÝ, NEPASTERIZOVANÝ.

OBSAH ALKOHOLU 6 %
Pivovar Kolčavka – Praha

Další pivka na čepu na obrázku :).

BarBar u nachmelené opice 22.09.2016

BarBar u nachmelené opice 22.09.2016

BarBaři:), dnes na čepu nově KANEC 12°:).

Výjimečně plný, hustý, s vyváženou chutí – takový je Kanec. Původně pouze bez filtrace a pasterizace vařený světlý ležák je prvním produktem znovuobnoveného pivovaru v Břeclavi. Kanec představuje zástupce tzv. živého piva, tj. piva v čistě přírodní podobě s obsahem jemných pivovarských kvasnic. Ocení jej nejen znalci piva, i běžní konzumenti poznají jeho jedinečnost.

Kanec je vařen klasickou staročeskou technologií z hanáckých humnových ječných sladů, chmelen je žateckým chmelem. Pivo kvasí v otevřených kádích po dobu 10 dní, v ležáckém sklepě pak dozrává 6 – 8 týdnů.

Obsah alkoholu je 5 % obj.
Zámecký pivovar Břeclav.