Barbaři, omlouváme se, ale dnes máme z technických důvodů zavřeno.
BarBar u nachmelené opice
BarBar u nachmelené opice 24.08.2017
Milí naši opičáci, omlouváme se, dnes z technických důvodů máme zavřeno. Opička se točí plným proudem zítra opět od 15. hodiny. 🙂 Opice děkují za pochopení. 🙂
BarBar u nachmelené opice 12.07.2017
Naši Barbaři, dnes nově na čepu… 🙂
Velký Mogul 12,5°
Spodně kvašený polotmavý ležák.
Velmi specifické a v našich končinách nezvyklé pivo, kategorie IBL neboli India Brown Lager.
Vaří se jako ležák, chmelí se jako IPA, kvasí opět jako ležák.
Ve svém charakteru tedy kombinuje to nejlepší z ležáku a IPA.
Aromatické, po amerických chmelech voňavé pivo s intenzivní a krásnou hořkosti.
Pivovar: 1. selský pivovárek – Kroměříž
12,5° / Alk. 4,5 % obj.
Dále na čepu:
Nachmelená opice 11
Nachmelená opice 12 SUN APA
Konrád ESO 11
Žatec 12
Polička 11
BarBar u nachmelené opice 09.06.2017
Barbaři dnes nově na čepu… 🙂
KONRÁD ESO POLOTMAVÉ 11°
Řezané pivo Konrad ESO se vyznačuje dokonalou harmonií chutí, kterou mu dává správně vyvážený poměr světlého a tmavého piva. Na jazyku se potkává chmelová hořkost s karamelovou sladkostí.
Ocenění: 3.misto Dočesná 2013,
1.misto Zlatá pivní pečeť 2001,
3.misto Pivo české republiky 2012,
1.misto Pivo české republiky 2010.
4,7 % obj. alk., složení: voda, ječný slad, chmel, chmelový extrakt.
Pivovar: Konrád Liberec Vratislavice
BarBar u nachmelené opice 07.06.2017
Naši BarBaři, dnes nově na čepu 🙂
Albrecht 13°
Plné, chlebnaté pivo s náznakem karamelu ve vůni i chuti a velmi jemnou, středně silnou hořkostí. Ano, není to taková chmelová nálož na jakou jste od nás zvyklí, ale plnost těla jí bohatě vynahradí. Na svou plnost a sílu se velmi dobře pije.
Styl: Pale Czech Premium Lager, Zákonná kategorie: světlé spodně kvašené speciální pivo, Slady: český světlý, mnichovský, crystal light, Chmele: žatecký poloraný červeňák, Northern Brewer, Bohemia, EPM: 13%, Obsah alkoholu: 5,9%, IBU: 35, EBC: 19, Autor receptu: Pavel Palouš, Sládek: Pavel Palouš, Pivovar Frýdlant
BarBar u nachmelené opice 02.06.2017
Naši BarBaři, dnes bude nově na čepu svěží letní pivečko. 🙂
FRANKIES – Limetus – Fruit Ale s čerstvou limetkou 11%
Ale s americkým chmelem dochucený čerstvými limetkami.
Pivovar Frankies – Břeclav
BarBar u nachmelené opice 30.05.2017
Dnes na čepu 🙂
BarBar u nachmelené opice 26.05.2017
Naši BarBabaři, dnes nově na čepu lahodné pivo Vzkříšení 13°.
Spodně kvašená jantarová třináctka byla původně navařena jako velikonoční speciál. Po mimořádném ohlasu ve společenství chříčských pijáků – pazdrátů – byla zavedena jako stálý sortiment i pro liturgické mezidobí. U Boha není nic nemožné! Pivovar Chříč.
EPM 13,4, Alc: 5,3 % obj.
Co máme dále na čepu je na obrázku. 🙂
BarBar u nachmelené opice 19.05.2017
Barbaři dnes na čepu nově OPAT 11°.
Světlé výčepní pivo. Pivovar Broumov pro svou výrobu používá vlastní vodu z artézské studně, vlastní ječný slad a kvalitní žatecký chmel. Především světlá piva pivovaru Broumov se vyznačují celkovou intenzitou vůně, silným řízem a plností.
Obsah alkoholu: 4,2 % obj.
Dále na čepu:
ŠVEC 13°
Kněžna 12°
Nachmelená opice 14° IPA
Nachmelená opice 11°
Polička 11°
Starobrno 11°
BarBar u nachmelené opice 16.05.2017
Naši BarBaři, pro velký úspěch Zlínského Švece 12% máme nově na čepu ŠVECE světlá CITRA 13%. 🙂
Střední jemný říz, střední plnost. V chuti sladové, máslové, s vyšší hořkostí a jemně bylinně a citrusově (citronová tráva, citronová kůra) chmelovými tóny. Doznívání je citrusové (citronová tráva, citronová kůra), jemně bylinné, sladové a máslové.
BarBar u nachmelené opice 10.05.2017
Naši BarBaři, dnes nově na čepu KNĚŽNA 12°. 🙂
Klasický světlý ležák českého typu, vařený podle původní receptury sládka Jana Mikše z 30. let minulého století, který byl distribuován do obchodní sítě do roku 1961 pod názvem 12st. Rychnovský ležák.
Pivo se vyznačuje výraznější hořkostí, plnější chutí a ostrým řízem. Výroba vychází z nejlepších pivovarských surovin a osvědčeného kmene pivovarských kvasinek. Delší doba ležení a zrání piva v ležáckých tancích, dodává nápoji potřebné harmonizující složky. Obsah alkoholu je vyšší jak cca 5,2%.
Pivovar: Rychnov N.K.
Ocenění
2. místo v soutěži Zlatý pohár PIVEX, sekce minipivovary v roce 2013 a 2014
Česká chuťovka z roku 2012
Certifikát Orlické hory – originální produkt z roku 2009
Další pivka na čepu najdete na obrázku. 🙂
BarBar u nachmelené opice 05.05.2017
Dnes na čepu. 🙂
BarBar u nachmelené opice 04.05.2017
Naši Barbaři,
dnes nově na čepu hasičské pivo Florián 12°. 🙂
BarBar u nachmelené opice 02.05.2017
Naši BarBarbaři, dnes nově na čepu Kocour světlý ležák 12°. 🙂
Tradiční český ležák zlatavé barvy s vyváženě hořkou a lahodně plnou chutí, chmelovou vůní a bohatou pěnou.
Pivovar: Kocour, Varnsdorf
Slad: ječný
Kvašení: spodní
Druh: světlé
Skupina: ležák
Alkohol: 4,6% vol.
Stupňovitost/EPM: 12°
Doplňující info: nepasterizované, nefiltrované
BarBar u nachmelené opice 26.04.2017
BarBaři, dnes nově na čepu pivo z Malenovic ZLÍNSKÝ ŠVEC – světlý ležák 12% Cascade za studena chmelený. 🙂
BarBar u nachmelené opice 19.04.2017
FANDÍÍÍÍÍÍÍME! 🙂 Přijďte dnes fandit k nám do baru. 🙂 U nás nesněží. 🙂
KOMETA, KOMETA, KOMETA!!! Promítáme zápas na plátno!
Dnes zabijácké pivo KILL BILL 15° za akční hokejovou cenu. 🙂 !
BarBar u nachmelené opice 17.04.2017
Naši BarBaři, dnes máme otevřeno od 17:00. 🙂
Dnes na čepu:
Masopustní speciál 13°
Zelený Čtvrtek 11°
Kill Bill 15°
Nachmelená opice SUN APA 12°
Nachmelená opice 11°
Veselé velikonoce. 🙂
BarBar u nachmelené opice 15.04.2017
Naši BarBaři, přijďte fandit Kometě do BarBaru u nachmelené opice. 🙂 Promítáme zápas na plátno!
Na čepu:
Kill Bill 15°
Zelený ČTVRTEK 11°
Masopustní speciál 13°
Nachmelená opice SUN APA 12°
Nachmelená opice 11°
Polička 11°
Starobrno 11°
BarBar u nachmelené opice 14.04.2017
Přijďte dnes fandit! Promítáme na plátno. 🙂 Po Zeleném čtvrtku, Modrý pátek. 🙂 KOMETA, KOMETA, KOMETA!
Na čepu:
Zelený Čtvrtek 11° – pivovar Syrovar /poslední soudek/
Kill Bill 15°
Masopustní speciál 13°
Nachmelená opice SUN APA 12°
Nachmelená opice 11°