Ve středu narážíme zajímavý kousek z polského pivovaru Piwojad, jedná se o “zdivočelý” Witbier, který dozrával v sudech po víně s kvasnicemi Brettanomyces s 6,4 % alkoholu. Stále ještě můžete ochutnat skvělou novinku od Zichovce – Mango Sticky Rice nebo náš Kveik s norskou kvasnou kulturou Ebbegarden.
11° Zichovec Krahulík 11 – Pilsner
14° JBM Femme Brutale – Brut IPA
10° JBM Sour Cherry Dinosour – Fruit Sour Ale
12° JBM One hop to rule ‚em all Casade – SH APA
11° JBM Ebbegarden – Kveik
12° Černý Potoka Misty Mountain – Session NEIPA
16° Zichovec Mango Sticky Rice – Mango NEIPA
16° North Brewing Co. Transmission – West Coast IPA
13° Rodenbach Alexander – Sour Cherry Sour Red Ale
14° Piwojad Brett Blanka – Wild Witbier BA
B1: Oud Beersel – Geueze
B2: Oud Beersel – Kriek