Zítra a ve středu 11. 4. budeme k obědu nabízet pokrmy belgické kuchyně. Co se může hodit k hovězí karbonádě nebo králíkovi na pivu? No jasně, přece belgické pivo. Proto tento týden nabízíme Gouden Carolus Ambrio na výčepu č.3. Ve své kategorii je to jedno z nejlepších piv na světě.
Právě máme na čepu:
1 Anatomy of Pie 10°
Ale s příchutí rebarborového koláče (First Order, Praha + Selfmade Brewery, Rusko)
Sour Rhubarb and Strawberry Milk Ale
2 Konrad 18°
Světlý speciál (Pivovar Konrad, Vratislavice)
Strong Lager
3 Gouden Carolus Ambrio
polotmavé silné belgické ale (Brouwerij Het Anker, Mechelen, Belgie)
Belgian Strong Ale
4 Nut Brown Ale
Tmavý ale (Rodinný pivovar 713, Hradec Králové)
Northern English Brown Ale
5 Břevnovský Benedict 12°
světlý ležák (Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha, Praha) Pale Lager
6 Rebel Weizen 12°
Weizen / Weissbier (Pivovar Rebel, Havlíčkův Brod)