Dnes na čepu tato piva:
KOVÁŘSKÁ VÝHEŇ 12° z pivovaru Helf v Oseku nad Bečvou.
American Red Ale, polotmavý ležák svrchně kvašený, 5,2 % Vol.
Chmel: Nugget, Motueka, Eureka.
DEER IN HEAT 13° Amber Ale z pivovaru Duck a Dog v Rajhradě.
HEKTOR 10° z Řemeslného pivovaru Clock Potštejn.
Zlatá barva, bílá pěna. Vyvážené aroma sladu a žateckého chmele. Plnější sladové tělo, středně prokvašené s vyšším řízem. Střední hořkost s důrazem na extrakci příjemné chuti žateckého poloranného červeňáku. Velmi pitelná slabší verze českého ležáku vhodná k uhašení žízně.
Legislativní typ: spodně kvašené světlé výčepní pivo, nefiltrované, nepasterizované
Složení: voda, slad, upravený chmel
Parametry: 10%EPM, 4,0%VOL., 9EBC, 30IBU.
SOBĚŠICKÁ 12° z prvního Soběšického pivovaru.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.