Dnes na čepu tato piva:
MANDARINA ALE 12° z minipivovaru Lišák Topolany.
TWIST American Red IPA 14° z Řemeslného pivovaru Clock Potštejn.
Načervenalá barva, nižší hustá pěna. Osvěžující aroma citrusových plodů a tropického ovoce. Středně plné sladové tělo, více prokvašené s nižším řízem. V hlavní roli americké chmely Citra a Centennial použité jak při chmelovaru, tak pro dry-hopping. Hořkost vyšší, ale vyvážená, ukrytá za výraznou chutí chmelů.
Legislativní typ: svrchně kvašené polotmavé speciální pivo, nefiltrované, nepasterizované
Složení: voda, slad, upravený chmel
Parametry: 14%EPM, 6,2%VOL., 22EBC, 60IBU
KONOPÁSEK 11° konopný ležák z pivovaru Chříč.
Josef Konopásek byl poslední předválečný sládek a majitel pivovaru ve Chříči. Za jeho života prošel pivovar rozsáhlou rekonstrukcí, byla instalována nová varna o objemu 36hl. To vše však bylo málo platné, neboť brzy po komunistickém puči byl pivovar zlikvidován a varna putovala do šrotu.
Na jeho počest jsme tak alespoň navařili zvláštní pivo – konopný ležák, který potěší každého odpůrce totalitních režimů, bolševického šlendriánu a babylonské blbosti. Potěší také příznivce dobrého piva a zeleného listu. Spodně kvašený ležák plzeňského typu vyšší hořkosti a plnosti těla je doplněn zajímavou a nevtíravou chutí konopí.
BESKYDSKÝ LEŽÁK 12° z Beskydského pivovárku v Ostravici.
Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.
ZÁVIŠ 12° světlý ležák z Měšťanského pivovaru Polička.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilkách a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu.
Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.