Dominikánská naráží Černou svini. Tmavý ležák plný pražených, čokoládových a kořeněných tónů, který má na bedrech našlapaný Černokostelecký pivovár Šnajdr, který se nachází mezi Bohumilem, Svatbínem a Brníkem. Další z oktoberfestové nabídky se na čep dostává Festbier od nejstaršího nepřetržitě fungujícího pivovaru na světě. Bavorský Weihenstephaner vaří pivo už od roku 1040, z toho se dají vyvodit jisté zkušenosti v oboru. Taky jste sfoukli silácký sud Russian Liver, na oplátku můžete zavdat klasiku z nejoblíbenějších – America Red I.P.A. Twist z potštejnského Pivovar Clock. Tábor hrne Bayerisches Pilsbier z Slavkovský pivovar a naprosto čerstvou várku Cascade I.P.A. z pivovaru Pivečka, vařený ve Vískách v pivovaru Ohrada.
TAP MENU – Dominikánská 11:
1/ Pivečka – Ležáček – Světlý ležák – 12 % EPM
2/ Šnajdr – Černá svině – Tmavý ležák – 13 % EPM
3/ Brewniverse – Wheatek – A.W.A. – 13,8 % EPM
4/ Raven – Strawberry Weisse – Berliner Weisse 9 % EPM
5/ Weihenstephaner – Festbier – Märzen – 13 % EPM
6/ Clock – Twist – A.R.I.P.A. – 14 % EPM
7/ Zichovec – I.P.A. – 15 % EPM
TAP MENU – Tábor 25:
1/ Primátor – Nefiltrovaný ležák – 11 % EPM
2/ Slavkov – Bayerisches Pilsbier – 12 % EPM
3/ Brewniverse – Wheatek – A.W.A. – 13,8 % EPM
4/ Pivečka – Cascade I.P.A. – 15 % EPM
5/ Radniční pivovar – Rakau – Single Hop Ale – 12% EPM
6/ Mordýř – Double I.P.A – 16 % EPM