Dnes na čepu tato piva:
MAZÁK Pale Ale 12° z pivovaru Mazák v Dolních Bojanovicích.
Pivní styl: American Pale Ale
EPM: 12%
Alkohol: 4,6 %
Hořkost: 35 IBU
Složení: voda, ječné slady (plzeňský, karamelový), chmel (Columbus, Kazbek, Mosaic, Citra), kvasinky svrchního kvašení
Charakteristika: Svěží American Pale Ale, v němž se lehký sladový základ mísí s vyšší hořkostí a bohatou aromatičností amerických chmelů. Výsledkem je skvěle pitelné a voňavé pivo určené pro každou příležitost.
BESKYDSKÝ LEŽÁK 12° z Beskydského pivovárku Ostravice.
Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.
FRANKIES 11° z pivovaru Frankies Břeclav.
Na pořádný ležák nedáme dopustit. Ten náš vaříme klasickým způsobem z plzeňského sladu a žateckého chmele a v závislosti na ročním období tvoří až 50% naší produkce. Ačkoliv se jedná o tradiční recepturu i suroviny, rukopis Frankies je v něm dobře čitelný. Jeden z důvodů, proč se ráno těšíme do práce.
BENEDICT IPA 15° z Břevnovkého klášterního pivovaru sv. Vojtěcha.
Klášterní IPA 15° je svým charakterem na pomezí anglického a amerického stylu. Plné tělo, vyšší, mírně drsná ale příjemná hořkost a znatelný citrusový buket pocházející ze speciálních odrůd chmele zajišťují tomuto pivu dobrou pitelnost při každé příležitosti.
ZÁVIŠ 12° z Měšťanského pivovaru v Poličce.
Záviš z Falkenštejna patřil k rodu jihočeských Vítkovců. Byl milencem a později manželem Kunhuty, vdovy po Přemyslu Otakaru II. Jejich útočištěm se na krátký čas stal hrad Svojanov, ležící v lesích necelých 20 km od Poličky.
12% světlý ležák nesoucí jeho jméno je pivo zlatavé barvy, má jemný říz a plnost s citelným chmelovým aroma.
Vyráběno původní technologií podle receptu sládka Františka Bittnera s použitím studniční vody, žateckého poloraného červeňáku a nejkvalitnějšího sladu, s kvašením a zráním studenou cestou ve spilce a ležáckých sklepích, vyhloubených v opukovém masívu. Jejich konstantní vlhkost a teplota zaručují neměnný a individuální charakter tradičního poličského piva.