Na Dominikánské nově narážíme Pale Ale s novozélandskými chmely z pivovaru Kamenice nad Lipou, na Táboře zase světlý ležák Marvan z Líšeňského pivovaru. Další změny proběhnou během večera.
TAPMENU DOMINIKÁNSKÁ:
1/ Pivečka – Ležáček – Světlý ležák – 12% EPM
2/ Břevnov – Tmavý ležák 11% EPM
3/ Kočovný Kozi – Weizen Kozi – Weizenbier 12% EPM
4/ Kamenice nad Lipou – NZ Pale Ale 12% EPM
5/ Brewniverse – Červené pi – veenko – Red Ale 12% EPM
6/ Eden cider – Hruška 4,2% ABV
7/ Birra Del Borgo – Enkir – Belgian Saison 6,1 % ABV
TAPMENU TÁBOR:
1/ FOB – Kokodákalapagus – Tiramisu Milk Lager 5,1% ABV
2/ Líšeňský pivovar – Marvan – Světlý ležák 11% EPM
3/ FOB – Je Suis Sauvin – Hoppy Saison 6,8% ABV
4/ FOB – Saline Bramble – Blackberry Gose 4,5% ABV
5/ FOB – Anatomy Of Pie – Sour Rhubarb/Strawberry Milk Ale 4,5% ABV
6/ FOB – Prototype – Mango/Dragon Fruit Berliner Weisse 4% ABV